Hej
Nu är det äntligen snart vår och vi börjar året som vanligt med årsmöte där vi hälsar alla medlemmar och blivande medlemmar hjärtligt välkomna.
I år har vi valt att förlägga vårt årsmöte till Hunden och Herden i Skartofta, https://www.eniro.se/hunden+%26+herden+ab+sj%c3%b6bo/107613929/firma
som inte ligger så långt ifrån där vi innan avhöll vårt årsmöte på Rönås Byakrog.  
Hunden och Herden är en butik på landet som säljer kläder och prylar från England och Skottland, mycket fin kvalité på grejorna, besök gärna deras hemsida https://www.hundenochherden.se/
I samband med vårt årsmöte lämnar dom 10% rabatt på inköp i butiken till våra medlemmar som görs den dagen. Butiken är öppen till 13:00 för allmänheten , vi har den för oss själv efter mötet.
Eftersom det inte finns möjlighet att köpa någon fika av ägarna så kommer Hinckley Skåne att ha med smörgåstårta och alkoholfri dryck till självkostnadspris där var och en själv bestämmer om man vill äta eller inte.
För att vi ska få lite koll på hur mycket smörgåstårta och dryck vi ska räkna får du gärna göra en liten intresseanmälan, antingen på mail eller på Hinckley Skånes Facebooksida. Detta är inget bindande utan bara en helt vanlig intresseanmälan.


Följ oss gärna på Facebook också!!!!

 

Är ni är sugna på att pröva er Hinckley på bana?

Vi är några medlemmar som kör på Sturup och Knutstorp med Sydskånes Emse så ofta vi kan. Det behöver inte vara race-utrustade cyklar utan alla kan komma, och det finns grupper för alla tempon.

Bankörningen med Sydskånes Emse är mycket välorganiserad, och säkerheten av högsta klass.

Intressant? Klicka på bilden för att komma vidare.

SSEMSE

 

En något ombyggd Rocket III

palatina_rs_rocket_3_29.JPG (99732 byte)    

klicka på bilden för förstoring